Op deze pagina vindt u een overzicht van onze occasions. Natuurlijk kunt u deze ook bekijken in onze showroom.

Heeft u vragen of zoekt u naar een bepaald type machine? Stuur dan gerust een mailtje naar info@klerkx-machines.nl, of neem even telefonisch contact met ons op.

PFAFF 1425

Occasion snelnaaimachine met onder-, boven en naaldtransport, met automatische afhechting, automatische persvoetlichting en draadafsnijding en EfKa 220 V. servomotor met bedieningspaneel. Toets voor snelwisselen van staphoogte en toets voor snelwisselen van instelbare steeklengtes.

PFAFF 1245-6/01

Zo goed als nieuwe vlakbed stikmachine met onder-, boven- en naaldtransport. Is uitgevoerd met blad 106x55 cm., onderstel, opklapbare geleider, LED verlichting met dimmer en Ho Hsing servomotor voor steek voor steek naaien. Max. steeklengte 8 mm.

DÜRKOPP ADLER 467

Occasion snelnaaimachine met onder-, boven en naaldtransport, met automatische afhechting, automatische persvoetlichting en draadafsnijding en EfKa 220 V. servomotor met bedieningspaneel.

GLOBAL 333 AUT SNELNAAIER

Occasion snelnaaimachine met ondertransport en persvoet, met automatische afhechting, persvoetlichting en draadafsnijding en Ho Hsing servomotor met bedieningspaneel. Geschikt voor kleermakerij en het naaien van textiel. Geheel op 220 V. werkend.

LEWIS 150

Ocassion Industriële eendraads blindzoommachine met skip mechanisme 1:2-1:1.
De machine wordt geleverd compleet met tafel en 220 V. servomotor.

JUKI DLU 540

Eennaalds snelnaaimachine met onder- en boventransport. Compleet met nieuwe frictiemotor 220 V.met knielichting en tafel 100x50 cm.

JUKI AMS 220 NUMERIEK GESTUURDE MACHINE

Eennaalds numeriek gestuurde naaimachine met materiaaltransport via stappenmotoren.
Binnen een naaibereik van 200x145 mm. kunnen allerlei naaibeelden worden geprogrammeerd. Vergroten en verkleinen van het naaibeeld is mogelijk aan de machine.
Data-opslag op 3,5 '' disk.
max. 700 programma's per disk
steeklengte max. 10 mm.
aantal steken per programma: 8.000

PFAFF 938-900

Zigzag- snelnaaimachine met ondertransport, persvoet, draadafsnijding, pneumatische persvoetlichting en automatische afhechting. Compleet met Efka DC motor met bedieningspaneel en tafel 100x50 cm.

SPECIALE PFAFF 34 TWEENAALDS STIKMACHINE

Gereviseerde en gespoten tweenaalds stikmachine met ondertransport en rolvoet. Bij deze speciale uitvoering staan twee naalden zodanig achter elkaar, dat een overlappende steek gemaakt wordt. Dit speciale zwaardraad stiksel wordt wel "verzetste steek"genoemd. De machine is voorzien van een tafel 100x50 cm. en kan naar keuze worden uitgevoerd met een frictie- of servomotor.

PFAFF 27 LINKSARM STIKMACHINE

Geheel gereviseerde en gespoten eennaalds vrije arm stikmachine met linkse arm en rolvoet voor gebruik in de orthopedie. Deze machine is uitgevoerd met een 380 V. frictiemotor.

JUKI AMS 210 NUMERIEK GESTUURDE MACHINE

Gereviseerde eennaalds numeriek gestuurde naaimachine met materiaaltransport.

GLOBAL 333

Eennaalds snelnaaimachine met ondertransport en rolvoet. compleet met Moretti weerstandmotor 220 V. en tafel 100x50 cm.

PFAFF 483-900

Eennaalds snelnaaimachine met ondertransport, rolvoet, draadafsnijding, pneumatische persvoetlichting en automatische afhechting. compleet met Efka variostopmotor en tafel 100x50 cm.

COMETA VCA40- MOD2 (bouwjaar eind 2019)

Speciale eennaalds hoge zuilstikmachine met de volgende inrichtingen: zuil- en naaiset is verkleind voor het stikken van smalle bochten en hoeken, pneumatische persvoetlichting, voorvoet-, naald- en ondertransport, handbediend retour, grote grijper, draaiknop voor instelling van de staphoogte, LED verlichting.

Technische gegevens:

Max. toerental: 1500 rpm
Max. staphoogte: 9 mm
- Persvoetlichting: 18 mm
Kolomdiameter: 42 mm
Kolomhoogte: 400 mm

PFAFF 333-712-900

Stopmachine met vrije arm stikmachine, alternerende persvoet, draadafsnijding en manueel transport. Compleet met Efka DC motor en tafel 100x50 cm.

PFAFF 5716 OVERLOCK

Vijfdraads en tweenaalds overlockmachine met verzonken blad, frictiemotor, materiaalafvoergoot en kettingafsnijder met kettingafzuiging met container.