Op deze pagina vindt u een overzicht van de merken die wij vertegenwoordigen. Klik op een van onderstaande merken voor meer informatie. Mocht u tussen dit aanbod geen product vinden dat voor u geschikt is, neem dan contact op met ons via onze pagina contact.

Zoekt u op een specifieke bewerking, productgroep of machinesoort, ga dan naar onze pagina categorieën.

C.C.E.A.

De werkplekverlichting van CCEA kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan mogelijkheden en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Met name de producten met een geheel flexibele arm zijn gewild op machines.


Naast een keur aan halogeenverlichting leveren wij ook glasvezelarmaturen, waarbij het licht door een glasvezelkabel naar de machine gevoerd wordt. Op deze manier heeft men een gerichte lichtbundel op het werk en de lamp zit niet hinderlijk in het bereik van de bediener.


Nieuw is een neon-led duoverlichting die onder de machinekop te monteren is. Op deze plaats zit het armatuur nergens in de weg en geeft een optimale verlichting, zonder schaduwen van transportvoet en/of machinekop.

Directron

De engelse firma DIRECTRON heeft zich gespecialiseerd in de bouw van automaten voor de klein lederwaren, riemen en automotive industrie. De machines kenmerken zich door een zeer doordachte en simpele manier van werken en zijn zeer robuust en onderhoudsvriendelijk.


Kijk op onze pagina Categorieën voor uitgebreide informatie over de machines die wij kunnen leveren.

Global

De producten van Global onderscheiden zich door een goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn goed inzetbaar bij kleinschalige productie, waarbij het vaak niet loont om grotere bedragen te investeren.


Bovendien zijn de machines van GLOBAL bijna altijd uit voorraad te leveren. Zie voor een compleet overzicht onze pagina Categorieën.

JUKI

Het japanse merk JUKI heeft een naam hoog te houden in de naaimachinewereld. De machines zijn goed uitontwikkeld en werken nagenoeg storingsvrij. Het programma is breed en vooral de numeriek gestuurde naaimachines zijn in een brede range te verkrijgen.


De numeriek gestuurde AMS serie is eenvoudig via een PC met muis te programmeren met het programma PM1, dat op aanvraag door onze firma geleverd kan worden.

Linea 20


De machines van LINEA 20 onderscheiden zich door een verregaande vorm van automatisering. De machines zijn in staat om gedurende langere tijd zonder tussenkomst van bedieners te produceren. Dit wordt verwezenlijkt door een automatische toe- en afvoer van producten en een uniek spoelhulswisselmechanisme. Het bedienen beperkt zich tot het toevoeren van stapels producten en het vullen van het spoelhulsmagazijn.

PFAFF

Het van oudsher wereldwijd bekende merk PFAFF ontwikkelt aan de lopende band nieuwe producten en heeft inmiddels een aantal machines met ingebouwde aandrijfmotor, alsmede een serie met stappenmotoren voor de transportaandrijving. Tevens heeft PFAFF een serie goedkope naaimachines, die voorzien zijn van inrichtingen die de bediening vereenvoudigen.


PFAFF heeft zijn moederfabriek in Kaiserslautern, in een gebied waar veel lederwaren producerende bedrijven vandaan komen. Vandaar dat PFAFF veel speciale machines op dit gebied in zijn programma heeft.


Met name de serie met elektronische aangedreven transport is uniek. Hierbij zijn de meegaande naald, de rolvoet en de radtransporteur onafhankelijk aangedreven door een stappenmotor. De machines kunnen retour stikken en kunnen zelfs direct met een toets een halve steek maken. Ook kan men overschakelen naar een instelling waar de boven- en ondersteeklengte verschillend, zodat meerwijdte kan verwerkt. De serie is er in een vlakbed, linkse of recht zuilstikmachine met/of voeringafsnijding en tenslotte als tweenaalds uitvoering.

Typical

Typical is een naaimachine die oorspronkelijk uit Zuid-Oost Azië komt. Het merk is al jaren bekend in die regio en is recent pas geïntroduceerd in Europa.


TYPICAL TW1-591


Het merk heeft een uitstekende serie zuilstikmachines, met aangedreven rolvoet en radtransporteur, eventueel met draadafsnijding voor productie van schoenen en voor orthopedie. De zuilen zijn leverbaar met eennaalds en tweenaalds machines.


TYPICAL TW3-P335


Er is een heel programma stiknaaimachines leverbaar voor de productie van tassen, lederen kleding en riemen.


De serie naaimachines zijn leverbaar als vrije arm machines, vlakbedmachines en langarm machines met eennaalds of tweenaalds uitvoering, met boven-, onder- en naaldtransport.

Schmetz

Naalden voor de industrie van het merk Schmetz genieten van oudsher wereldwijd een ongekende reputatie vanwege hun onovertroffen kwaliteit.
Vanwege de zeer grote diversiteit aan naaldsoorten kunnen we slechts een klein gedeelte van het assortiment tonen. Voor een goede voorlichting omtrent naaldkeuze raden wij u aan om even telefonisch of per mail contact met ons op te nemen: info@klerkx-machines.nl