Op deze pagina vindt u een overzicht van onze occasions. Natuurlijk kunt u deze ook bekijken in onze showroom.

Heeft u vragen of zoekt u naar een bepaald type machine? Stuur dan gerust een mailtje naar info@klerkx-machines.nl, of neem even telefonisch contact met ons op.

JUKI AMS 210 CGL

Zware computergestuurde naaiautomaat met materiaaltransport via X- en Y-as aangedreven met stappenmotors. binnen een naaiveld van 60x100 mm.kunnen allerlei patronen genaaid. Patronen kunnen op het bedieningsveld eenvoudig gemaakt worden. De machine heeft twee onafhankelijke pneumatische materiaalklemmen. Vergroten en verkleinen van het patroon aan de machine mogelijk. Maximaal garen 20/3. Werkt op 380 V. krachtstroom.

PFAFF 437

Speciale zigzagnaaimachine met onder- en boventransport. Maximale zigzag uitslag 10 mm. Is uitgevoerd met blad 106x55 cm., onderstel, en Moretti frictiemotor.

DÜRKOPP ADLER 467

Occasion snelnaaimachine met onder-, boven en naaldtransport, met automatische afhechting, automatische persvoetlichting en draadafsnijding en EfKa 220 V. servomotor met bedieningspaneel.

GLOBAL 333 AUT SNELNAAIER

Occasion snelnaaimachine met ondertransport en persvoet, met automatische afhechting, persvoetlichting en draadafsnijding en Ho Hsing servomotor met bedieningspaneel. Geschikt voor kleermakerij en het naaien van textiel. Geheel op 220 V. werkend.

LEWIS 150

Ocassion Industriële eendraads blindzoommachine met skip mechanisme 1:2-1:1.
De machine wordt geleverd compleet met tafel en 220 V. servomotor.

JUKI DLU 540

Eennaalds snelnaaimachine met onder- en boventransport. Compleet met nieuwe frictiemotor 220 V.met knielichting en tafel 100x50 cm.

JUKI AMS 220 NUMERIEK GESTUURDE MACHINE

Eennaalds numeriek gestuurde naaimachine met materiaaltransport via stappenmotoren.
Binnen een naaibereik van 200x145 mm. kunnen allerlei naaibeelden worden geprogrammeerd. Vergroten en verkleinen van het naaibeeld is mogelijk aan de machine.
Data-opslag op 3,5 '' disk.
max. 700 programma's per disk
steeklengte max. 10 mm.
aantal steken per programma: 8.000

PFAFF 938-900

Zigzag- snelnaaimachine met ondertransport, persvoet, draadafsnijding, pneumatische persvoetlichting en automatische afhechting. Compleet met Efka DC motor met bedieningspaneel en tafel 100x50 cm.

SPECIALE PFAFF 34 TWEENAALDS STIKMACHINE

Gereviseerde en gespoten tweenaalds stikmachine met ondertransport en rolvoet. Bij deze speciale uitvoering staan twee naalden zodanig achter elkaar, dat een overlappende steek gemaakt wordt. Dit speciale zwaardraad stiksel wordt wel "verzetste steek"genoemd. De machine is voorzien van een tafel 100x50 cm. en kan naar keuze worden uitgevoerd met een frictie- of servomotor.

PFAFF 27 LINKSARM STIKMACHINE

Geheel gereviseerde en gespoten eennaalds vrije arm stikmachine met linkse arm en rolvoet voor gebruik in de orthopedie. Deze machine is uitgevoerd met een 380 V. frictiemotor.

JUKI LU 563

Zware naaimachine met boven- onder-en naaldtransport. Maximaal garen 20/3 en nieuwe Ho Hsing servomotor met naaldpositioneren en digitaal instelbaar maximum toerental.

GLOBAL 355

Eennaalds snelnaaimachine met ondertransport en rolvoet. compleet met Moretti weerstandmotor 220 V. en tafel 100x50 cm.

PFAFF 483-900

Eennaalds snelnaaimachine met ondertransport, rolvoet, draadafsnijding, pneumatische persvoetlichting en automatische afhechting. compleet met Efka variostopmotor en tafel 100x50 cm.

COMETA VCA40- MOD2 (bouwjaar eind 2019)

Speciale eennaalds hoge zuilstikmachine met de volgende inrichtingen: zuil- en naaiset is verkleind voor het stikken van smalle bochten en hoeken, pneumatische persvoetlichting, voorvoet-, naald- en ondertransport, handbediend retour, grote grijper, draaiknop voor instelling van de staphoogte, LED verlichting.

Technische gegevens:

Max. toerental: 1500 rpm
Max. staphoogte: 9 mm
- Persvoetlichting: 18 mm
Kolomdiameter: 42 mm
Kolomhoogte: 400 mm

PFAFF 333-712-900

Stopmachine met vrije arm stikmachine, alternerende persvoet, draadafsnijding en manueel transport. Compleet met Efka DC motor en tafel 100x50 cm.

ADLER 169

zware vrije arm naaimachine met boven-, onder- en naaldtransport, balkonaardige naaiset, nieuwe ho hsing g60 servomotor en pervoetlichting met voetpedaal.