Op deze pagina vindt u een overzicht van de diensten die wij leveren. Is er iets niet duidelijk of zoekt u info die u niet kan vinden, neem dan gerust even contact met ons op.

Klemmen en programma's

Klerkx Machines B.V. heeft als enige in Nederland al meer dan 25 jaar ervaring in het maken van klemmen en programma's voor numeriek gestuurde automaten van diverse merken. Op aanvraag worden materiaal-afhankelijke vaste of snelwisselbare klemmen geproduceerd en eventueel bij de klant geprogrammeerd.

Onderdelen en accessoires

Wij leveren onderdelen voor alle courante merken machines, scharen, naalden geleiders, vouwers, snijmachines en vele andere accessoires.

Service, reparatie en revisie


Ook voor reparatie, spuiten en revisie van uw gebruikte machines kunt u bij ons terecht. Niet alleen Pfaff en Juki, maar ook diverse andere merken worden door ons gereviseerd. Heeft u interesse in een aanbieding, stuur even een mailtje.

Service op aanvraag door heel Europa.

Machine- en apparatenbouw

Naast levering van allerlei soorten industrienaaimachines ontwikkelen wij machines voor productiemechanisering op klantenspecificatie. Wij verwijzen voor deze specifieke dienst naar onze pagina specials waar enkele van de meest recente projecten staan omschreven.

Speciale vouwers en geleiders

Allerlei geleidingen, vouwers en applicaties voor industrienaaimachines worden door ons op aanvraag speciaal ontworpen en geproduceerd op klantspecificatie.

Adviezen voor modelleurs

Voor advies en informatie op het gebied van productietechnieken en -mogelijkheden kunt u altijd bij ons terecht. Met praktische voorbeelden van stiknaden, afkomstig van een verzameling van meer dan 30 jaar naaimachinetechniek kunnen wij u voorzien van nieuwe inspiratie voor het ontwerpen van "state of the art" producten.